Klik op het uurrooster om het te vergroten en in te zoomen.

groepslessen

 

Nieuw vanaf september 2017!

De Boomhut!

Een gloednieuw concept waar we in 2017 mee uitpakken!

De Boomhut is alles waar kinderen voor staan. Spelen, dansen, trampoline springen, touwtje springen, reis rond de wereld, zumba voor kids... bedenk een activiteit die een kind graag doet en ze komt aan bod in De Boomhut!

We gaan van het idee uit dat we nu ook als kinderen te weinig bewegen. We geven te veel toe aan de technologische vooruitgang met gamen, portables, iPads en dergelijke... NIET bij De Boomhut.

Bij ons maken we ze opnieuw actief!! Gedurende 1u of 2u komen ze bij Baseline alleen maar bewegen, onder deftige begeleiding. Een intensieve speelpleinwerking met veel beweging, maar dan elke woensdag en zaterdag! 

Je kind komt ook terecht bij de eigen leeftijdsgenootjes. Van 6 tot 9 jaar of van 9 tot 12 jaar!

Fun fun fun in De Boomhut!

 

maxresdefaultfff  3d4c5277fab97e0f7455527b89463153

 

 

Verjaardagsfeestjes!

Vier je verjaardag bij Baseline. Nodig je vriendjes uit, kom dansen, springen en feest vieren en maak er een verjaardag van om niet te vergeten!!

Meer info kan je verkrijgen via info@baselinefitness.be

 

Feestjesverjaardagenkopie

 

 

Kleuterdans

Voor de allerkleinsten onder ons voorzien we in ons lessenrooster 2 momenten waarop ze naar hartelust kunnen bewegen, springen, energie verbruiken en de basis leggen voor dans.

De les duurt 50 minuten omdat de concentratie van een jong kind nogal snel kan wegebben. We kiezen ervoor om de leeftijdsgrens vanaf 4 jaar te leggen omdat de ontwikkeling van een kind niet altijd simultaan loopt.

Is uw spruitje daarentegen capabel genoeg om zich 50 minuutjes te concentreren, dan wordt hij/zij vanaf 3-jarige leeftijd zeker tot de les toegelaten. De leeftijd is geen absolute vereiste, bij Baseline laten we ons leiden door de fysieke ontwikkeling van uw pagadder.

Juf Elien wacht hen alvast op!

 

Clip dance 12 jaar  - 15 jaar

Clip Dance sluit als dansstijl op zich het best aan bij Kids Dance. Kinderen die doorstromen uit deze de opbouwende Kids Dance lessen weten perfect wat ze kunnen verwachten.

Beeld je jezelf de show van Beyoncé, Kylie Minogue, Janet Jackson of Christina Aguilera in en je weet ook exact wat Clip Dance je te bieden heeft. Strakke structuren, vast omlijnde bewegingen, coördinatie en groepsgelijkheid staan centraal. 

Clip Dance brengt de clips van TMF of MTV tot leven in de danszaal. Have fun!

LAATSTE NIEUWS

BASELINE OP FACEBOOK

Contact Info

  • MA8u30-13u+16u-22u
  • DI8u30-13u+16u-22u
  • WOE8u30-22u
  • DO8u30-13u+16u-22u
  • VRIJ8u30-13u+16u-21u
  • ZAT / ZON8u30-13u