Baseline is een medisch sportcenter, met voor ieder wat wils. Of je nu gewoon wat aan je uithouding wil werken of krachttraining wil doen zonder er al te veel tijd mee te verliezen.

Met eGym heb je namelijk een constante trainer bij de hand. Een op maat begeleiding en de mogelijkheid om je voortgang ten allen tijde te beoordelen, dat is eGym.

 

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

 

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

  Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart;

  Effectieve training, 2x 30 minuten per week;

  Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;

  Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;

  Fit & Vitaal in 30 minuten!

Wil je een weekje alles uitproberen voor 7€ (enkel nieuwe klanten)? Stuur een sms met 'AFSPRAAK + Naam' naar 0471/137061 (Opgelet, deze SMS-module kan geen telefonische oproepen beantwoorden).

 

eGym cirkel 400

egym-premium 

 

We dragen sport en beweging hoog in het vaandel en dus kan je bij ons ook het rubber van een loopband voelen smelten, of de pedalen van een fiets tonen wat je waard bent!!

 

 Android       life-fitness-95t-engage-reman-commercial-treadmill

 

Van 's morgens tot 's avonds kan je je benen komen losgooien, je spieren hun werk laten doen en vooral je gezondheid op een goed peil houden!

Wees welkom in Baseline!!

Voor alle tarieven, check onze prijslijst.

Crosstrainer

LAATSTE NIEUWS

BASELINE OP FACEBOOK

Contact Info

  • MA-DO 8u30-13u+16u-22u
  • VRIJ 8u30-13u+16u-21u
  • ZAT / ZON 8u30-13u